SAÇLARI BAŞTAN ÇIKARAN MUCİZEVİ FORMÜL

SAÇLARI BAŞTAN ÇIKARAN MUCİZEVİ FORMÜL

2019 Türkiye sin’de güzellik uğruna hazırlanan binlerce ürün yapılan yüzlerce uygulama bulunmakta ancak !!! Tüm  kadınlar son zamanlarda aynı fabrikanın ürünü gibi dolaşmaktan sıkılmadı eğer sizde farklılık arıyor özellikle saçlarınızda o yapay kaynak veya çıt çıtları takmak istemiyor Rapunzel gibi uzun parlak ve gür saçlara sahip olmak istiyorsanız mutlaka yazımıza göz atmanızı tavsiye ederim.

Yaklaşık 15 Yıldır saçlarımı her ay boyattığımı ve en uç renkleri kullandığımı var sayarsak hem yapısının hemde parlaklığını yitirdiğini söylesem şaşırmassınız heralde çünkü ben bunu hakettim 🙂 Ancak hiç bir şey için geç değildir diyerek araştırmalara koyuldum..

Bu tarz bakım ürünlerinin satışı yapılan mağazalar genelde ya aktarlar ya eczaneler olur sorduğum zaman her yer satması gerektiği ürünü önerdiği için çok samimi bulmadım bu işi kendim başarmalıyım diye düşünürken daima kafamın tepesinde bir ağırlık olan topuzum geldi aklıma nasıl açabilecektim uzayacakmıydı yıllardır hep kulak hizası kullandığım saçlarımı bende belimde görebilecekmiydim diye söylendim kendi kendime…

Bu arada sosyal ağlarda yüzlerce formül buldum fakat bu formüller hem dünyanın parası tutuyor hemde doğruluk garantisi olduğunu düşünmediğim için kullanamazdım benim için garanti şarttı tabi birde bu ürünlerin kişiden kişiye farklılık gösterdiğini düşünecek olursak kesinlikle sağlam kullanıcı yorumları gerekiyordu.

Bir blog yazarı iseniz her şeyi tüm detayları ile incelemeniz meslek hastalığı haline geliyor kullanıp tavsiye edeceğiniz iyi yada kötü yorumlar yapabileceğiniz ucu açık bir konu haline geliyor çünkü.

Daha Öncede sitemizde koltuk altı kararmaları için doğal çözümler yazıları online dekorasyon ürünleri satış mağazaları hakkında mobilya temizliği ile alakalı doğal kür tarifleri vermiştik  en güzel mobilyaları inegöl mobilya farkı ile alabileceğinizi de yazmıştık işte tüm bunları önce biz deniyor daha sonra sizler için detaylı bilgilendirme yapıyoruz. Bu yazımız ise tamamen benim başımdan geçenlerin bir yansıması olduğu kesin bilgi 🙂

Saçımın tek ihtiyacı sağlam bir tamirci onları bana geri kazandıracak eski sağlığına kavuşturacak bam başka bir tarif arıyorum. Tüm kürlerde aynı şeyler hemen hemen yazılan zeytinyağı yumurta badem yağı yada 15 çeşitli kür karışımları bir tanesini aldım denedim saçım oldu kazık gibi adeta keçe birbirine yapıştı açılmıyor incecik telli saçlarım nasıl geldi bu hale derken bitkisel çözümlerden ve buna yataklık edenlerden tiksinir hale geldim bir de memnun kaldım harika yazmış yahu dobra olun bunun neresi başarılı bu karışımların bence tam bir kabus ve berbat bir deneyimdi.

Tamam tamam çok uzatmadan bulduğum mucizevi karışıma geçiyorum bu karışımın gerçekliğine nasıl inandığımı tarifi verdikten sonra yazacağım elbette işte MUCİZE ;

Malzemeler ;

  • Bemiks
  • Evigen
  • Bepantol
  • Tatlı Badem Yağı
  • Sinemaki

Evet Hepsi bu şimdi nasıl hazırlıyoruz bundan bahsedeceğim bu kürle alakalı internette onlarca açıklama ve farklı kür var benim denediğim gerçek kullanıcı sonucu ayda 4 cm saç uzattığı söyleniyor benim bu ay ikinci kullanışım ve fark ciddi .

Hazırlanışı ;

Sinamekiyi bir çay bardağı kadar kaynatıp süzüp dinlendiriyoruz daha sonra hani şu gratiste satılan boş sprey şişeleri varya işte ondan daha önceden temin etmelisiniz çok işe yarıyor bu şişeye önce sinamekiyi doldurup üzerine sıra sıra bemiks Evigen Bepantol ampulleri kırıp ekleyin 1 kapak tatlı badem yağınıda ekleyip şişenizin kapağını kapatın ve çalkalamaya başlayın saç diplerinize friksiyon yapmaya başlaya bilirsiniz.

Saç uçlarınıza da iyice yedirin bu karışımı normal şartlarda 2 ila 4 saat bekletip yıkarsanızda oluyor ancak ben gece sürüp sabah duş aldım ve sonuç harika ince telli kafa derime yapışık saçlarım bir kabardı kabardı dediysem havalı bir kabarıklık ve ışıl ışıl bu vitaminler harika dostum diye fön den sonra bağırmaya başladığımı hatırlıyorum 🙂

Saçımı uzatmasa da verdiği bu güçlendirilmiş görünüm ve parlaklık sönük saçlara elveda diyebileceğim kürü buldum dedirtti.

Bu kürü onlarca kişi yazmış demiştim benim bulup konuştuğum  blog yazarı genç meslektaşım kendisi Ankara etimesgutta hali ile çok sık göremesemde değişimi fark edemeyecek kadar uzun bir ara olmamıştı birebir kendisi kullanmış 4 ay boyunca ve izlenimlerini yazmış saçlarındaki mavi gri mor pembe gibi renklere rağmen saçlarının kısa bir sürede beline indiğini ve saç yapımızında aynı olduğunu düşündüğümde yapmalıyım dedim ve hiç pişman değilim kesinlikle denemelisiniz.

Tabi ürünlere alerji testi yapıp iç bilek kısmında deneme yapmadan kafa derimize sürmüyoruz bunu da tatlı bir hatırlatma olarak ekleyelim.

 

shifir