2020 Yılında Değişim Şart!

2020 Yılında Değişim Şart!

Günümüz Koşullarında yaşam alanlarımızın huzuru fonksiyonel olması ne kadar az eşya o kadar huzur olması olağan. Ancak bunu ne kadar sağlayabiliyoruz tüm günümüzü geçirdiğimiz alanlar ne kadar sağlıklı Kullandığımız mobilyalar renkler bizleri ne derece yansıtıyor.

Ev hanımı olduğumuzu varsayalım eğer tüm zamanınızı geçirdiğiniz yer eviniz ise bu alanın tamamı ile size uygun sizin ruh halinizi en iyi şekilde yansıtıyor olması gereklidir. İnsan yaşadığı ortamda kendinden birer parça gördüğünde onu hissettiğinde kendisini oraya ait hisseder ve mutluluk hormonu salgılar. Sizin zevkinizi yansıtmayan alanlar sizi sıkar huzursuz eder ve yaşam standartlarınızı etkileyerek hayat kalitenizi düşürecektir.

Bunun için çok yüksek bir bütçeye de ihtiyaç yok öyle ki günümüzde her şeyin geri dönüşümü itina ile yapılıp mükemmel dönüşümlere imza atılabiliyor.

Ev hanımlarının diğer bir zaman geçirdiği alanda mutfak olduğunu var sayarsak bu alanında onların hareket kabiliyetlerini kısıtlamayan hijyenik bir ortam sağlanması gerekmektir tezgah seçimi son modaya uygun star galaxy granit veya belenco olabilir duvar ve zemin birbirine uyumlu olmalı ikisi de koyu renk yada ikisi de açık renk sıkıcı bir ortam yaratabilir birbirini tamamlaması önemli unsurlardan bir tanesi Mutfakta da çok fazla aksesuar kullanıcıyı yorar belli bir zaman sonrası temizlemek bile istemezsiniz bunun için sadelik ve şıklığı bir arada yakalayabilirsiniz.

Son dönemlerde ev ofis gibi alanlarda değişim arttı bunu yaparken insanlar daha yalın daha net seçimler yapıyor estetiği arttırırken kullanımı da es geçmiyorlar bir köşe koltuk harika ötesi duvar dekorasyonu demir bacaklı mermer bir masa hem yer kaplamıyor hem de görsel şölen yaşatıyor. 3 Boyutlu duvar dekorasyonları da kullanabilmeniz mümkün önemli olan  sizleri yansıtmalı araç tutkunuysanız araba maketleri siyah beyaz sillüetler tercih edebilir felsefik kişilikte iseniz yüzlerce yazı içerisinden kendinize uygun olanı seçip duvarınıza entegre edebilirsiniz. Salonda da duvar ve zemin uyumu önemli faktörlerden biri Kızıl zemine gri duvar boyası kullanmamalı ortamının ahengini bozmamalısınız renk seçimlerine karar veremiyorsanız bir uzmandan destek alabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olabilecek işiniz ehli dinamik ekipler mevcut.

Kendi başınıza yaptığınız seçimler sizi daha mutlu edecektir ancak ufak tefek destekler almak hiçte fena olmaz. İç mimari fiyatları bütçenize uymuyorsa pinterest adlı uygulamadan dekorasyon fikirleri alabilirsiniz. Uygulama uluslararası boyutta tüm dünyada aktif olan aklınıza gelebilecek tüm uygulamaları size binlerce şekilde sunuyor. Önemli olan anahtar kelimenizi doğru girip arama butonuna basmanız.

Duvar ve zemin uyumu mobilya seçimi Halı ve Perde trendleri tüm konular hakkında bilgi sahibi olmanız ve son trendleri takip edebilirsiniz. Yalnızca dekorasyon değil, geri dönüşümler kendin yap fikirleri, Okul öncesi faaliyet ve etkinlikleri Ebeveynlik hakkında her şey Ödül ceza yöntemleri, trend müzikler liste başına çıkan filmler, Ofis dizaynı, En yeni saç modelleri cilt bakımı üzerine tüm merak ettikleriniz diyet listeleri fitness hareketleri sağlık hakkında merak ettikleriniz estetik üzerine blog sayfaları tüm hepsine ulaşmanız mümkün.

Her şey ne kadar da kolaylaştı öyle değil mi? Tüm konular bir tık kadar uzağımızda zamanımızda cahillik diye bir sistem kalmamalı yer yüzünden bu olgu silinmeli diye düşünüyorum. Konu ne olursa olsun araştırma yapmak neredeyse çocuk oyuncağı Akıllı telefon satışı son yıllarda inanılmaz derecede arttı herkesin elinde bir tablet yaş sınırı olmadan çoluk çocuk ellerinde telefonlar ile gezmekte bu ne derece doğru tartışılır. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak kadar altında ezilmek zarar uğramakta bir o kadar kolay..

İnsanlar değişime giderken gerek evlerinde gerek ise iş yerlerinde olsun günlük hayatlarında eğitimlerinde teknolojiyi hayatlarının her alanına entegre etmişlerdir. Doğru kullanmak için ayrı bir sektör bile geliştirildi adına da sosyal medya uzmanlığı deniyor yani insanlar yönetilmek için dahi başkalarına ihtiyaç duyabiliyorlar.

Hayatınızın her anında birilerine ihtiyaç duymanız olağan bu konu ne olursa olsun gittikçe artan tüketim algısı bunun en büyük örneklerinden. İhtiyaç duyuyor alıyor yiyiyor içiyor harcıyoruz. Sektörler biz insanların ihtiyacına göre gelişiyor ve tüketim çılgınlığı yaşıyoruz. Alışveriş yaşamımızın merkezinde yer almakta en iyisi bende olmalı daha iyisi için çalışmalı yarına daha zengin uyanmalıyım ve en güzeli ben olmalıyım. Maalesef  her insan aynı düşüncelere sahip çok nadir insan bu çılgınlığın içinden kaçıp Anadolu’nun çeşitli yerlerine sığınıp yaşamını organik olarak sürdürmeye karar veriyor kime göre normal bu bilinmez zevkler renkler tartışılmaz elbette ancak geride kalanlar hunharca tüketmeye devam etmekte..

Değişim şart; yaşınız, mevkiniz, statünüz, kimliğiniz, benliğiniz, ne olursa olsun her insan değişime yenilenmeye ihtiyaç duyar yaşam alanları tüm gününü geçirdiği ofisi rutin olarak her gün gittiği cafe yemek yediği mekanlar bunlar bir zaman sonra boğacak işleri zorlaştıracaktır.

İnsanoğlu da bu denli standart yaşam koşullarını kaldıramayabilir. Psikologlar aile dizimi workshop ve aile danışmaları burda devreye girer alın size ihtiyaca göre oluşmuş bir sektör daha rutine bağlanmış kişiler ile alakalı “Tükenmişlik Sendromu” Adı altında bu aralar neredeyse tüm insanlığı esir almış elim hastalık. İşin en vahim tarafı da kimsenin bunun farkında olmadan zaman doldurup hatalarının sıkılmışlıkların demode yaşamın kendilerine verdiği zararı farketmemelerinden kaynaklandığı. Denizli psikolog ile irtibata geçerek sizde yaşamınızda değişim sağlayabilirsiniz.

Mağaralarda vuku bulan insan yaşamı bu denli değişim sonunda günümüz yaşam şekli haline bürünmüştür. Bu gün köylerde de evlere her türlü hayatı kolaylaştırıcı makine ve robotlar girmiştir. Bunun başlangıç noktası insanların tarıma başlaması, yerleşik hayata geçmesidir. Günümüzdeki gezici yörükleri, aileleri gördüğümüzde yaşam tarzlarının ne kadar zor olduğunu görürüz ama asla kendi hayatımıza bunu yapamayız öyle değil mi? Göçebe olarak yaşayamaz doğadaki besinler ile beslenemez avcılık hayvanclık tarım ile geçinemeyiz .

Obanın ortasında yeni aldığımız Mobilyalar ile hava atacak kimseyi bulamayabiliriz hatta yediğimiz yemeklerin fotoğrafını çekip sosyal medyaya yükleyebileceğiniz bir aracınızda yoktur muhtemelen tüm yaşantınız hayvanlarınız geçim sıkıntınız ve doğal beslenme olacak bizlere ne kadar da uzak oysaki.

Böyle bir yaşamı herkes tercih etmez edenlerinde tek bildiği bu inanın dış dünya ile bağlantıları hiç olmamış haberleri dahi yok belkide en güzelini onlar yapıyorlar. Haberleri bile izleyemez hale gelmedik mi? Güncel konular oldukça sıkılı ritüeller basitleşmiş herkes ayrı dünyalarda ve herkes birbiri sıra en iyisi için savaş vermekte.

Dünyada savaşlar çıkmakta her gün yüzlerce şehit vermekte kan akıtılmakta Ülkeler iç savaşa gidiyor ve bir yerlerde birileri bunlara sebep oluyor.

Konumuzun dışına çıktık evet ama maalesef günümüzde konuşulması üzerine tartışılması gereken güncel detaylar bunlar. İnsanların bir şekilde bilinçlenip rutinlerinin arasına yenilerini farklılarını eklemesi yaşam alanlarının iyileştirip ruh sağlıklarını olumlu yönde etkileyecek tercihler yapması büyük ölçüde fayda sağlayacaktır. İlginizi çekecek bir konuya daha değineyim. Renkler seçimleriniz sizin tercihleriniz ve sizi yansıtsın demiştik ancak evnizde tüm gün zamanınızı geçirdiğiniz yada yorgun argın işten geldiğinizde dinlendiğiniz alanlarda ki yanlış renk seçimleri sizleri olumsuz yönde etkilemek için yeter de artar bile .

Boğucu seçenekler koyu kasvetli renklerden kaçınılmalı tam bir uyum için muhteşem ahengi yakalamanız gerekmektedir. Soğuk tonlar seviyorsanız zeminde gri tonlamalar duvarda beyaz flu renkler kızıl tonlar seviyorsanız da ahşabın sıcaklığını yerde şarap rengi ve tonlamalarını duvarlarınızda kullanmanız mümkün. Aksesuarlarınız da da renkler ahengi yakalamanızda büyük rol oynar örneğin Gri tonlu oturum alanlarınızda neon renkler le patlama yaratabilir etnik desenler ile retro görüntü sağlayabilirsiniz.

Eğer eviniz dubleks ise merdiven çıkışlarına Pleksi küpeşte uygulatıp sıradanlıktan uzak modern bir görüntü yaratabilir klasikçiyim ben derseniz yine ahşabın güzelliğini kullanır yan duvarlarda estetiği yakalayabilirsiniz.

Tüm bunlar sizin hayal gücünüze bağlı olarak gelişmekte ve şekillenebilmektedir.  Hali Hazır İmkanlar sonsuz iken her şey elinizin altında gerisi sizin hayal gücünüze ve isteklerinizde saklı…

Tüm dizayn ürünleri ve Mobilya ev dekorasyonu aksesuar online satış mağazası Bk Concept aracılığı ile farklı tarzdaki ürünlere sahip olmanız mümkün.

 

shifir